Om bloggen

Jag startade den här bloggen med syftet att ha ett ställe där jag kan samla information om sånt som jag lär mig och som jag arbetar med. Tanken är att jag skall skriva om det jag lär mig, berätta om saker som jag arbetar med (mest på fritiden just nu) samt andra saker som intresserar mig och som är relevant för den här bloggen.

Jag kommer inte skriva klassiska guider eller liknande i bloggen, men jag kommer skriva mina inlägg så att andra kan få ut vettig kunskap ur mina inlägg. Jag kommer fokusera på att berätta om det jag lärt mig senast och få med information i detta som är användbara för andra. Och även vara så att jag själv kan gå tillbaka och uppdatera kunskapen vid behov. Bloggen blir lite av en öppen anteckningsbok för mig själv men som andra kan läsa.

Jag bloggar så ofta jag kan. Allt beror på hur mycket tid jag har samt om jag känner att jag har tillräckligt för ett bra inlägg.

Använd kontaktsidan om du vill kontakta mig eller om du vill följa mig på sociala medier och liknande.

Alla kommentarer måste godkännas manuellt av mig innan dom blir synliga. Detta för att ha maximalt skydd mot spam och andra irrelevanta kommentarer i bloggen. Jag försöker godkänna dessa så fort som möjligt och oftast inom 24 timmar.